وکیل جرم شرب خمر

وکیل خوب جرم شرب خمر برایمان توضیح می دهد که : در میان جوامع مسلمان و به خصوص شیعیان مشمول مجازات کیفری و عقوبت اخروی است.حرام بودن این عمل در قرآن و سایر متون فقهی به صورت واضح و شفاف بیان شده است تا آنجا که هیچ گونه شک و شبهه ای در خصوص حرام بودن و ممنوع بودن شرب خمر وجود ندارد.

وکیل خوب جرم شرب خمر تاکید می کند :اگر با توجه به اتهام استفاده از مسکرات تحت پیگرد قضایی یا قانونی قرار گرفته‌اید بهتر است هر چه زودتر به وکیل خوب جرم شرب خمر مراجعه نموده و پیگیری جریان پرونده خود را به وی بسپارید.

شرب خمر چیست؟

وکیل خوب جرم شرب خمر در مورد این سوال که جرم شرب خمر چیست اینگونه پاسخ می دهد: شرب خمر از دو واژه (شرب) به معنای نوشیدن و (خمر) به معنای مایع مست کننده تشکیل شده است که هر دو لغت عربی بوده و به همین صورت نیز در قرآن مجید به کار رفته اندچون شرب خمر  ظاهرا کار عقلایی نبوده و می توان آن را به تمامی اعمالی گسترش داد که منجر به زائل شدن عقل می گردد

این وکیل خوب جرم شرب خمر ادامه می دهد :به همین علت قانون مجازات اسلامی از این موارد به عنوان مسکرات نام برده است و آن را شامل تمامی موارد استعمال موادی می داند که حالت مست کنندگی را در انسان ایجاد می کنند که اعم از خوردن، نوشیدن، تزریق،  و امثال آن هاست.

وکیل خوب جرم شرب خمر تاکید می نماید که :حرمت شرعی شرب خمر سبب جرم‌انگاری این عمل در قوانین جزایی ما شده است

ریشه این ممنوعیت نیز به این موضوع مربوط می‌شود که مسکرات بر هوشیاری و عقل انسان اثر می‌گذارد و انسان را در وضعیتی قرار می‌دهد که وقوع هر جرمی از وی محتمل است.

وکیل خوب جرم شرب خمر بیان می دارد که : شرب خمر علاوه بر اینکه جرم است، می تواند زمینه وقوع جرایم دیگری را نیز به وجود بیاورد.

جرم شرب خمر، یک جرم حدی است؛ به این معنا که شرایط و کیفیات این جرم و مجازات آن در شرع بیان شده و قانون گذار نیز این جرم و مجازات آن را از همین شرایط شرعی اقتباس کرده است.

بهترین وکیل مدافع جرایم شرب خمر تهران

قبول وکالت در پرونده های مشروبات الکلی تهران مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری توسط وکلای متخصص امکان پذیر است (موسسه حقوقی صلح آفرین پارس)

اثبات مصرف مشروبات الکلی:

مصرف مشروبات الکلی از سه طريق ثابت مى شود : اقرار ، شهادت ، علم قاضى

مجازات شرب خمر:

وکیل خوب جرم شرب خمر در مورد مجازات جرم شرب خمر اینگونه توضیح می دهد : در قوانین جدید، در قانون مجازات اسلامی 1392 قسمت حدود؛ مواد 264 و 265 و 266 و نیز در ماده 701 و 704 از کتاب پنجم 266 تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب 1375 را به مجازات و تنبیه مصرف کنندگان مشروبات الکلی اختصاص داده است آنچنان که ماده 264 قانون اخیرالذکر مصرف مسکر از قبیل خوردن ، تزریق و تدخین چه کم و چه زیاد یا مایع، مست کند یا نکند، خالص باشد یا مخلوط به گونه ای که آنرا از مسکر بودن خارج نکند موجب حد است.

این وکیل خوب جرم شرب خمر ادامه میدهد که در تبصره: خوردن آبجو (فقاع) را نیز اگر مستی هم نیاورد موجب حد می داند و در ماده 265 حد مصرف مسکرات را 80 ضربه تازیانه تعیین می نماید.

وکیل خوب جرم شرب خمر بیان می دارد  که :در ماده 701 استعمال مشروبات در اماکن و معابر را اگر با تجاهر و علنی باشد را علاوه بر اجرای حد شرعی شرب خمر به حبس از 2 ماه تا 6 ماه حبس تعزیری تعیین نموده است و در ماده 704 تأسیس مکان هایی برای مصرف مشروبات الکلی و دعوت مردم به آن مکان 3 ماه تا 2 سال حبس و 74 ضربه شلاق یا از یک میلیون و پانصد هزار ریال تا 12 میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می نماید و اگر هر دو مورد را مرتکب شود (یعنی هم مکان تأسیس نماید و هم مردم را دعوت به آن مکان جهت مصرف مشروبات نماید) به حداکثر مجازات محکوم میشود   در این خصوص به آیاتی از قرآن کریم اشاره شده که علت اصلی این حرمت را آسیب رسانیدن به بدن انسان عنوان نموده است و در ادامه انسان را از آُیب به خود منع نموده .

وکیل خوب جرم شرب خمر بیان می کند : همان طور که می دانیم جرائم از لحاظ شرع و قانون مجازات داخلی به دو بخش جرائم الهی و جرائم تعزیراتی تقسیم بندی می شود ، جرائم الهی جرائمی است که میزان مجازات آن در شرع اسلام معین گردیده است به عنوان مثال شرب خمر یا مصرف نوشیدنی الکلی ، به این دسته از جرائم حدود می گویند در قانون مجازات جدید مصوب سال 1392 از ماده 264 لغایت 266 به شرب خمر و مجازات آن اختصاص داده شده است در این مقاله وکیل خوب جرم شرب خمر راهکارهای قانونی در جهت دفاع از خود را بیان می نماید.

 اجرای مجازات شرب خمر

وکیل خوب جرم شرب خمر در مورد اجرای مجازات شرب خمر این توضیح را بیان می دارد: اجرای مجازات جرم شرب خمر به شکل خاصی می باشد، براساس قانون مجازات اسلامی  در اجرای مجازات جرم شرب خمر به هیچ عنوان تازیانه نباید به سر و صورت متهم برخورد کند، همچنین اجرای مجازات باید زمانی صورت بگیرد که فرد از حالت مستی خارج شده باشد.

وکیل خوب جرم شرب خمر در مورد تخفیف اجرای مجازات جرم شرب خمر بیان می دارد که اجرای مجازات جرم شرب خمر امکان تخفیف ندارد اما در شرایطی امکان عدم اجرای مجازات جرم شرب خمر وجود دارد که شما می توانید در اجرای مجازات خود میتوان از یک وکیل خوب جرم شرب خمر کمک بگیرد.

وکیل خوب جرم شرب خمر در مورد اعدام شخصی که جرم شرب خمر را مرتکب می شود اینگونه بیان می دارد: اگر فردی چندین بار مشروبات الکلی مصرف کرده باشد مجازات وی تنها یک بار اجرا می گردد ولی اگر مجازات چندین بار اجرا شود و فرد مجددا به جرم شرب خمر بپردازد  مجازات وی اعدام خواهد بود.

نکاتی در رابطه با شرب خمر

وکیل خوب جرم شرب خمر نکاتی را در مورد جرم شرب خمر در ذیل بیان می نماید:

نوع و میزان مجازات شرب خمر در اسلام به وضوح مشخص شده است

آب جو نیز در حکم شراب قرار دارد حتی اگر مست کننده نباشد و خوردن آن به موجب حد به شمار می آید.

نوشیدن آب انگوری که به جوش آمده باشد و یا از طریق آفتاب یا آتش جوشیده شود حرام است ولی موجب حد نیست.

در رابطه با تزریق مسکر میان فقها اختلاف نظر وجود دارد که برخی تنها خوردن آن را موجب حد می دانند و معتقدند تزریق آن موجب حد نمی شود.

وکیل خوب جرم شرب خمر ادامه می دهد : در صورتی که فرد شراب خورده نسبت به جهل موضوع یا حکم مدعی باشد و متحمل بر صحت دعوا باشد به حد محکوم نخواهد شد.

فردی که مضطر شده باشد و به منظور درمان بیماری و یا نجات از مرگ شراب بنوشد محکوم به حد نمی شود.

 بر اساس قانون مجازات اسلامی حد شرب خمر برای زن و مرد هشتاد ضربه شلاق می باشد.

این وکیل خوب جرم شرب خمر تاکید می کند :در صورتی که فرد شراب خورده پیش از شهادت توبه کند حد از وی ساقط می گردد، اما اگر پس از شهادت توبه کند حد از او

ساقط نمی شود.

 اگر فرد پس از اقرار به شرب خمر توبه نماید قاضی می تواند برای او از ولی امر درخواست عفو یا جاری نمودن حد کند.

البته در این میان وکیل شرب خمر نیز می تواند با ارائه ادله ای محکم برای متهم تقاضای عفو کند.

چنانچه فردی چندین بار شراب بنوشد و حد برای وی جاری نگردد برای همه آن ها تنها یک بار حد جاری می شود.

وکیل خوب جرم شرب خمر می گوید که همانطور که قبلا توضیح دادم : براساس قانون مجازات اسلامی اگر فردی چندین بار شرب خمر کند و پس از هر بار حد بر وی جاری گردد برای بار سوم به مجازات کشتن محکوم می شود که در چنین شرایطی تلاش های وکیل مجرب شرب خمر نیز تاثیری نخواهد داشت.

 براساس قانون مجازات اسلامی در ایران نگهداری و خرید مشروبات الکلی نیز جرم سنگینی محسوب می شود که براساس آن متهم به ۷۴ ضربه تازیانه و یا سه تا شش ماه حبس محکوم می گردد.

 نگهداری و حمل مشروبات الکلی از جانب افراد غیر مسلمان در صورتی که علنی نباشد جرم ندارد .

بهترین روش برای اینکه راحتتر بتوانید با مسائلی که مربوط به شرب خمر و مجازات آن است روبرو شوید صرفا انتخاب یک وکیل خوب شرب خمر میباشد که شما را براحتی با اینگونه مسائل آشنا کند و از مسیر گمراه کننده شما را به مسیر درست و صحیح هدایت کند. موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در مسیر حقوقی همیشه کنار شماست.