تعریف مهاجرت:
مهاجرت به معنای جابجایی افراد از منطقه ای به منطقه ی دیگر است در عرف امروز مهاجرت به عباراتی اطلاق می شود که افراد بتوانند از یک کشور به کشور دیگری نقل مکان کنند. جابجایی از شهری به شهر دیگر نمی تواند عنوان وکیل مهاجرت را دربرگیرد.
دلایل مهاجرت می تواند طیف گسترده ای داشته باشد، افراد بنا به دلایل مختلف مانند شرایط سیاسی، اقتصادی، بیکاری، تحصیل و یا رسیدن به کیفیت های بالاتری از زندگی مهاجرت می کنند. البته باید گفت که مهاجرت آسان نیست و شخصی که وارد کشور جدیدی می شود با سختی هایی مواجه است. مهاجرت یکی از شاخه های حقوق بین الملل خصوصی است و به موضوع اخذ تابعیت، اقامت، رویداد امثال آن برای اتباع می پردازد.
هر کشوری قوانین خاص مهاجرتی خود را دارد و با این که ورود افراد برای آن کشور ارزشمند است اما ابعاد حقوقی مسئله اهمیت بیشتری پیدا می کند تا ورود افراد به کشورها آسان تر شود و نیاز به وکیل مهاجرت در این جا پر رنگ تر می شود.
در هر کشوری محدودیت هایی برای مهاجران وجود دارد مانند فرهنگ های مختلف کشورها.
مهاجران جدیدی که وارد کشور می شوند می توانند در بعضی از موارد فرهنگ آن کشور را در بر گیرند یا همچنین ورود دانش آموزان به مدارس کشور دیگر می تواند وضعیت محصلان آن کشور را تغییر دهد هم چنین ورود مصرف کنندگان و تولید کنندگان جدید به کشور شرایط اقتصادی آن را تحت تأثیر قرار می دهد، این موضوعات باعث وضع قوانین مهاجرت و لزوم دخالت وکیل مهاجرت می شود.
وکیل مهاجرت به چه فردی گفته می شود:
وکیل مهاجرت فردی است که برای ارائه کردن خدمات خارج از چهارچوب اداری مهاجرت آموزش دیده و در زمینه ی مهاجرت به اشخاص مهاجر برای تکمیل فرم های مهاجرت و یا ترجمه پاسخ آن ها کمک می کند.
متقاضیانی که قصد مهاجرت قانونی به کشورهای جهان را دارند در مرحله اول باید به سپردن امور حقوقی خود به یک وکیل آگاه اقدام کنند. وکیل باید از برنامه های متقاضی در دادگاه حمایت کند و متقاضی بتواند با اطمینان کامل به وکیل در هنگام انجام کارهای مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم و موقت و مهاجرت به کشور دیگر اقدام نماید.
در صورتی که پرونده مهاجرت متقاضی با شکست مواجه شود وکیل باید درخواست بررسی قضایی را ارائه کند و همچنین می تواند نسبت به رای صادر شده دادخواست بدهد و اعتراض نماید.
میتوان گفت وکیل معتبر مهاجرتی کسی است که بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه در آزمون وکالت شرکت کرده و پس از گذراندن ۱۸ ماه دوره کارآموزی خود، موفق شده که پروانه وکالت خود را از کانون وکلای دادگستری دریافت نماید.
از نظر قانونی، دو مرجع برای اعطای این پروانه وکالت وجود دارد:
-کانون وکلای دادگستری
– مرکز وکلای قوه قضاییه
فقط افرادی که از این نهاد ها پروانه وکالت دریافت می کنند می توانند در بحث های حقوقی صاحب نظر باشند و دفتر وکالت تأسیس کنند. افرادی که از این دو نهاد پروانه وکالت ندارند، نمی توانند در امور مهاجرتی به عنوان وکیل مهاجرت و همچنین در هیچ امر حقوقی دخالت کنند.
وکیل مهاجرت برای انجام کارها از طریق انواع روش های مهاجرتی، وکالت فرد را بر عهده میگیرد.
ویژگی های وکیل مهاجرت:
-پروانه وکالت دادگستری
– پروانه مؤسسه حقوقی
-دفتر حقوقی
– مجوز انجام حقوق بین الملل
– داشتن ارتباط بین المللی
-فعالیت مستقیم با وکیل مهاجرت سایر کشور ها
-آشنایی کامل با جدیدترین قوانین کشور ها و سفارتخانه ها
هنگام انتخاب وکیل مهاجرت بهتر است وکیلی را که در کشورتان نیز دارای دفتر خصوصی است را انتخاب نمایید تا در صورت نیاز به آن دسترسی داشته باشید.
اهمیت مراجعه به وکیل مهاجرت:
اگر قصد مهاجرت قانونی از کشور خود را دارید با استفاده از راهنمایی یک وکیل مهاجرت به نتیجه مطلوب خواهید رسید. وکیل مهاجرت می تواند با آگاهی از شرایط و میزان سرمایه بهترین روش مهاجرتی را پیشنهاد نماید و امور مهاجرتی و اقامت و اخذ تابعیت را بدون مشکل و دغدغه به سرانجام رساند. اگر افراد برای انجام کارهای مهاجرتی خود به وکیل مهاجرت مراجعه کنند کار مورد نظر را متخصص آن امر انجام می دهد و بسیاری از معضلات حقوقی نیز کاهش می یابد.
انتخاب وکیل مهاجرت امری حساس و ضروری است زیرا در آینده ی فرد تأثیر بسزایی دارد. در حقیقت نقش وکیل مهاجرت در مقایسه با سایر وکلا نقش متمایزی است. می توان نقش وکیلان مشغول در حوزه مهاجرت را اغلب در رابطه با مشاوره و راهنمایی افرادی دانست که قصد مهاجرت و خروج از کشور را دارند. یکی از تفاوت های بین وکلای مهاجرت و سایر وکلا این است که وکلای مهاجرت کمتر زمان خود را به دفاع از یک شخص در دادگاه اختصاص می دهند.
وکلای مهاجرت در رابطه با امور مربوط به درخواست ویزا، درخواست شهروندی، درخواست یافتن شغل برای افراد خارجی در یک کشور و امور مربوط به رد شدن یک فرد از طرف یک سفارت خانه برای درخواست ارائه شده به راهنمایی و مشاوره می پردازند.
در کشور ما وکیل مهاجرت با این عنوان وجود ندارد و بر اساس قانون وکالت، تمامی وکلای دادگستری می توانند در باب تمامی حقوق بین المللی مشاوره ارائه دهند.
راه های مختلف مهاجرتی وجود دارد که می توان از طریق آن با وکیل مهاجرت مشورت کرد:
– مهاجرت از طریق پناهندگی: بعضی افراد برای مهاجرت پناهندگی را انتخاب می کنند که ممکن است به دلایل متعددی مانند نداشتن امنیت در کشور خود باشد.
– مهاجرت از طریق همسر: در کشورهای مختلف دنیا می توان برای مهاجرت با کسی ازدواج کرد که تبعه کشور مورد نظر باشد مانند کانادا، آلمان.
–مهاجرت از طریق کار : با ورود نیروی ماهر در این کشورها فرد اقامت دائم را دریافت میکند.
–مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی: این مهاجرت پیش نیازهایی دارد که یکی از آن ها دانستن زبان کشور مقصد است. شخص می تواند با وکیل مهاجرت در انتخاب کشور مناسب که سازگار با شرایط و هزینه هایش باشد مشورت کند.
–مهاجرت از طریق سرمایه گذاری: از آن دسته مهاجرت های حساس است که بیشتر از موارد دیگر احتیاج به وکیل مهاجرت دارد که فرد را راهنمایی کند.
وکیل بین المللی مهاجرت:
وکیل بین المللی مهاجرت فردی است که از نظر سایر کشور ها صلاحیت انجام مشاوره و نمایندگی در امور مهاجرت را داشته باشد، بنابراین وکیل مهاجرتی باید علاوه بر داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با امور وکالت، از نظر دولت ها نیز مدارک و گواهی نامه های لازم را برای ارائه خدمات مرتبط با امور مهاجرتی داشته باشد.
وکیل مهاجرت بین المللی توانایی این را دارد که روند انجام کار را برای افراد راحت تر کند، اگر افراد برای انجام کارهای مهاجرتی به وکیل مهاجرت بین المللی مراجعه کنند از معضلات حقوقی کاسته می شود و کار مورد نظر را متخصص آن کار انجام میدهد.
در ایران وکیل مهاجرت بین المللی با این عنوان وجود ندارد و بر اساس قانون وکالت تمامی وکلا می توانند در باب تمامی مسائل حقوقی مشاوره ارائه دهند.
اعتراض و شکایت توسط وکیل مهاجرت به رد ویزای اشخاص:
یکی از مواردی که در روند اخذ ویزای یک کشور ممکن است اشخاص به آن برخورد کنند این است که سفارت از دادن ویزا به متقاضی خودداری می کند و به شخص متقاضی ویزا اعلام می کند که امکان اخذ ویزا برای شخص متقاضی وجود ندارد که این موضوع برای افرادی که قصد مهاجرت به یک کشور را دارند موضوعی بسیار دردناک می باشد.
از این رو وکیل مهاجرت می تواند شما را در این نوع از مشکلات کمک کند، که خوشبختانه موسسه حقوقی صلح آفرین پارس با کادری متخصص از وکلای پایه یک دادگستری که در امر مهاجرت تخصص کافی دارند با اعتراض به رد ویزا و یا حسب مورد شکایت از رد ویزا در دادگاه های کشور مقصد در کنار شما می باشند.
شایان ذکر است برای اعتراض به رد ویزا و یا شکایت از رد ویزا در کشور مقصد، وکیل مهاجرت علاوه بر مسلط بودن به قوانین بین المللی و قوانین مهاجرت کشور مهاجر پذیر وکیل مهاجرت باید مسلط به زبان کشور مقصد و یا زبان انگلیسی باشد تا بتواند به طور مستدل و مستند به اعتراض و یا شکایت و پیگیری پرونده مهاجرت شخص متقاضی اقدام لازم را انجام دهد.
تهیه مسکن برای شخص متقاضی مهاجرت:
یکی از مواردی که لازم است از سوی افرادی که قصد مهاجرت به یک کشور را دارند باید بهش توجه نمایند مسئله اجاره یا خرید مسکن برای سکونت در کشور مهاجرت پذیر می باشد.
زمانی که فردی اقدام به مهاجرت از یک کشور به کشور دیگری می کند عمدتا با مشکل مسکن روبرو می شوند که این موضوع به یکی از دغدغه های افراد متقاضی مهاجرت تبدیل می شود.
یکی از مواردی که در موسسه حقوقی صلح آفرین پارس توسط وکلای پایه یک متخصص در امر مهاجرت به آن توجه شده است تهیه منزل مسکونی برای افراد متقاضی مهاجرت است که البته این موضوع برای افرادی که قصد مهاجرت از طریق ویزای تحصیل یا مهاجرت از طریق ویزای کاری می باشند بسیار متفاوت می باشد به این دلیل که به طور معمول افرادی که از طریق مهاجرت و یا ویزای تحصیلی اقدام می کنند می توانند از طریق خوابگاه دانشجویی منزل مسکونی خودشون را تامین کنند که البته تیم وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امر مهاجرت تحصیلی موسسه حقوقی صلح آفرین علاوه بر اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر مورد درخواست متقاضیان ویزای تحصیلی، توانایی تهیه خوابگاه دانشجویی را دارند.
مهاجرت از طریق ویزای کاری:
یکی از مهم ترین ویژگی های یک وکیل مهاجرت جستجوی کار مورد نظر در کشور مورد نظر فرد متقاضی مهاجرت می باشد وکلای مهاجرت موسسه حقوقی صلح آفرین پارس با داشتن روابط عالی با کارفرمایان اکثر کشورهای مهاجرپذیر روند اخذ ویزای کاری را برای افراد جویای کار بسیار آسان نموده است، شما می توانید از طریق وکلای پایه یک موسسه حقوقی صلح آفرین پارس شغل مورد نظر خودتون رو در کشور مقصد انتخاب و پیدا کنید.