مرفین مخدری خطرناک

مرفین مخدری خطرناک!!

سلام ممنونم که همراه موسسه حقوقی صلح آفرین پارس هستید امروز قصد داریم در مورد یکی از معضلات جامعه ایران و یا بهتر بگویم جوامع بشریت صحبت کنیم و اون چیزی نیست جز مواد مخدر.

مواد مخدر انواع و مصادیق مختلف دارد که می توان به مواد مخدر تریاک (ماده مخدر تریاک) ، مواد مخدر شیشه (ماده مخدر شیشه) ، مواد مخدر کریستال (ماده مخدر کریستال)، مواد مخدر کوکایین (ماده مخدر کوکایین) ، مواد مخدر گل (ماده مخدر گل) و غیره نام برد اما آنچه که امروز موضوع بحث ما است مواد مخدر مرفین (ماده مخدر مرفین) می باشد.

مواد مخدر مرفین به عنوان یک ماده مخدر شناخته شده است که از سال ها پیش این ماده مخدر (مرفین) کشف گردید و از آن به بعد مورد استعمال معتادان واقع گردید.

امروز قصد داریم در مورد تاریخچه مواد مخدر مرفین (ماده مخدر مرفین) و همچنین مواد سازنده یا تشکیل دهنده این ماده مخدر (ماده مخدر مرفین) و همچنین طریق های مصرف ماده مخدر مرفین و نقش ماده مخدر مرفین در امور پزشکی صحبت کنیم .

 

تاریخچه مرفین:

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در مورد تاریخچه ماده مخدر مرفین اینگونه بیان داشت : ابتدا در سال 1805 میلادی دانشمندی به نام سرتورنی یا سرتورنر موفق شد که مرفین را از تریاک جدا سازد و حتی آن را روی خود مورد آزمایش قرار داد ولی به علت زیادی ، مقدار ماده مصرف شده فوت گردید.

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در مورد میزان موجود مرفین در ماده مخدر تریاک بیان داشت : ماده موثر و جز اساسی تریاک می باشد که 7 تا 14 درصد آن را تشکیل می دهد.

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در پاسخ به این سوال که از چه میزان ماده مخدر تریاک می توان ماده مخدر مرفین بدست آورد؟ اینگونه توضیح می دهد: از حدود 10 کیلوگرم تریاک می توان 1 کیلوگرم مرفین تهیه نمود.

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس ادامه می دهد که : این موضوع همانطور که پیشتر توضیح دادیم تناسب ماده مخدر تریاک و ماده مخدر مرفین 1 به 10 می باشد و اگر مثلا 100 کیلوگرم ماده مخدرتریاک موجود باشد از آن می توان 10 کیلوگرم ماده مخدر مرفین بدست آورد.

 

 

مواد سازنده و تشکیل دهنده ماده مخدر مرفین چیست؟

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در پاسخ به این سوال که مواد سازنده و یا مواد تشکیل دهنده مرفین چیست؟ اینگونه توضیح می دهند:

مرفین که از تریاک خام تهیه می شود یعنی همانطور که توضیح دادیم ماده اصلی تشکیل دهنده ماده مخدر مرفین ماده مخدر تریاک می باشد در واقع ماده مخدر مرفین از تریاک ساخته می شود ، وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در مورد آثار مصرف ماده مخدر مرفین بیان می دارد که ماده مخدر مرفین ضد درد است و همچنین شخصی که ماده مخدر مرفین را مصرف می نماید سیستم مرکزی اعصاب وی تضعیف می شود.

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در مورد مشتقات ماده مخدر مرفین توضیح می دهد که :

ماده مخدر مرفین دارای مشتقاتی است از جمله مشتقات آن دی استیل مرفین ((هرویین)) ، دی هیدروکدئین ، کدئین ، پتادین ، متادون ، پتیدین ، فنتانیل ، سوفنتا ، پاپاورین می باشد .

 

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در ادامه متذکر می شود:

مرفین پودری است کریستالی به رنگ قهوه ای روشن و یا سفید و گاهی قرمز آجری که طعم آن تلخ و بویی تند و زننده دارد ، که به 2 طریق از تریاک تهیه می شود ، یکی به طور مستقیم  از راه ساقه ی خشخاش که در این حالت دیگر تریاکی از بوته ی خشخاش به دست نمی آید ، هرچه خشخاش بیشتر رشد کند مرفین آن کمتر خواهد بود ، به همین جهت است که تریاک را هنگامی که خشخاش هنوز نرسیده است ، به دست می آورند  و دوم از ماده تریاک ساخته می شود .

 

طرق مصرف ماده مخدر مرفین:

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس ضمن محکوم نمودن طریق مصرف ماده مخدر مرفین و جرم بودن مصرف ماده مخدر مرفین بیان داشت : مرفین به صورت پودر ، قرص ، کپسول و آمپول  تهیه و به صورت خوراکی ، کشیدن از راه مجاری تنفسی ، تزریق داخل سیاهرگی ((تزریق وریدی)) و زیر جلدی و به ندرت عضلانی استعمال می شود ، اما طریق تزریقی آن معمول تر است .

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس ادامه می دهد : مصرف مرفین تمام احساسات را تغییر می دهد و به تجربه های ادراکی ، خلقی ، و حسی و اساسا ارتباطات شخص با دنیای خارج ، ظاهری دلنشین می بخشد.

کارکردهای ذهنی در سطوح بالا مثل قدرت استدلال نه تنها دچار اشکال و اختلال نمی گردد ، بلکه عملکرد آن با هیجان و شور توام است.

 

مصرف مرفین در امور پزشکی:

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس در مورد مصرف مرفین در امور پزشکی بیان می دارد : مرفین با اثرات سستی زایی خود برروی سیستم عصبی مرکزی باعث کنترل درد می شود .

به همین دلیل در پزشکی از این ماده جهت تسکین درد انفارکتوس ((سکته ی قلبی)) و عوارض قلبی و عروقی آن تجویز می گردد.

علاوه بر این ، در درمان آب آوردگی حاد ریوی نیز مصرف دارد.

در گذشته ، صرفا مرفین به صورت تزریقی مصرف می شد هم اکنون مرفین در اشکال مختلف خرید و فروش می شود.

از جمله به صورت محلول های خوراکی ، قرص و کپسول ، شیاف و داروهای تزریقی یافت می شود.

استعمال مرفین در ایران رواج زیادی نداشته است و ابتدا نیز عده ای معدودی که به نحوه ی این ماده در اختیارشان قرار می گرفته از آن استفاده می کردند.

وکیل خوب مواد مخدر موسسه حقوقی صلح آفرین پارس بیان می دارد : معتادان به مرفین بیشتر به استعمال هروئین تغییر روش داده اند ، به طوری که امروزه استعمال مرفین تقریبا متروک شده است ، بلکه از آن در تهیه ی آمپول های تقلبی نورجیزک و تمجیزک به همراه هرویین یا بوپرونوفین استفاده می شود و نیز در کارگاه ها و لابراتوارهای مخفی بعضی از شهرهای مرزی مرفین به هرویین فشرده یا کریستال تبدیل می شود که اصطلاحا به آن هروئین خیس یا مرطوب می گویند.

امیدواریم مطالبی که خدمت شما بازدیدکنندگان محترم ارائه شد مفید واقع شده باشد.
در صورت نیاز به وکیل متخصص در رابطه با پرونده خود می توانید با بهترین وکیل دادگستری تماس بگیرید.

موسسه حقوقی صلح آفرین پارس متشکل از مجرب ترین وکلا حال حاضر کشور و اساتید مطرح دانشگاه
های کشور در کنار شما می باشند.
تلفن تماس: 02166408517

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *