مشاور حقوقی رایگان:
یکی از انواع روش های مشاوره حقوقی که در سال های گذشته با توجه به فضای رقابتی میان دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیار رشد چشمگیری داشته، مشاوره حقوقی رایگان است. افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی می نمایند. موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار می دهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
متاسفانه افرادی که از لحاظ مالی وضعیت مناسبی نداشتند و یا با ورشکستگی روبرو شده اند به علت عدم بهره مندی از خدمات حقوقی وکلای دادگستری متحمل زیان های جبران ناپذیری شده اند در صورتی که مشاوره حقوقی به صورت رایگان برای افراد نیازمند می تواند گام موثری در جهت احقاق حقوق این افراد باشد.
مشاور حقوقی:
مشاور حقوقی فردی است که اولا از قوانین و مقررات مربوط به مسائل حقوقی کاملا آگاه بوده و ثانیا با داشتن قدرت تحلیل مسائل مختلف می تواند راهنمایی های لازم را در مسائل حقوقی مختلف به موسسات، شرکت ها و افراد نیازمند به این مشاوره ها ارائه دهد.
فارغ التحصیلان رشته حقوق، به جای سردفتری، وکالت و قضاوت، حرفه مشاور حقوقی را انتخاب می کنند. این افراد می توانند در سازمان ها و شرکت ها به عنوان مشاور حقوقی مشغول به فعالیت شوند و یا در حوزه هایی نظیر امور قراردادها، امور دعاوی و امور پژوهشی به دیگران کمک کنند.
افراد حقیقی و حقوقی می توانند برای امور قراردادها و تنظیم قراردادهای خود از این مشاوران کمک بگیرند تا آنان نکات مهم قراردادها را بررسی و بیان کنند. همچنین آن¬ها می توانند وظیفه تهیه پیش نویس های قراردادها را نیز برعهده بگیرند. در برخی مواقع در برخی شرکت ها، قراردادها صرفاً با تأیید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی می رسد
ارائه خدمات مشاوره حقوقی به صورت رایگان:
آنچه باید بیش از هر چیز مورد توجه قرار گیرد دقت نظر به این امر بوده که ارائه خدمات مشاوره حقوقی رایگان می بایست به ترتیبی صورت گیرد که افراد نیازمند به راحتی از این خدمت ارزشمند بهره مند شوند چراکه تعیین مسیر صحیح طرح دادخواست و یا دفاع مناسب می تواند اجرای عدالت و احقاق حق را تضمین نماید.
عدم آشنایی با قوانین و ارتکاب به اقدام اشتباه در مسائل حقوقی می تواند صدمات جبران ناپذیری برای هر فرد یا شرکتی به دنبال داشته باشد؛ از این رو استفاده از خدمات مشاوره حقوقی رایگان تلفنی در این مواقع می تواند کارگشا بوده و شما را از ورود به یک منجلاب بزرگ نجات دهد.
با استفاده از مشاوره حقوقی، موکلین می توانند در سریع ترین زمان ممکن یک آگاهی نسبی نسبت به مشکل حقوقی خود پیدا کرده و براساس آن راهنمایی های شخص مشاور و یا وکیل اقدام به طرح دعوی و یا پیگیری پرونده نمایند و علاوه بر این در صورت صلاح دید و یا تمایل پرونده خود را به وکیل بسپارند.
ویژگی های مشاوره حقوقی رایگان:
• مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونه ای است که موکل احساس نمی کند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
• مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
• مشاور حقوقی خوب سعی دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین خسارت پیش ببرد.
• مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونه ای است که موکل احساس نمی کند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
• در مشاوره حقوقی خوب، صرفا خود پرونده بررسی می شود و به حواشی پرداخته نمی شود.
• در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام می شود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش می شود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
مشاوره حقوقی تلفنی:
بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه می دهند، برای اینکه مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی می کنند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا رایگان است و هزینه ای جز هزینه تلفن دربرندارد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
برای کسانی که از مسائل حقوقی آگاهی نداشته و در لحظه نیاز به تصمیم گیری درباره چنین موضوعاتی دارند، ضرورت استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی بیش از سایرین نیز می باشد. یک وکیل خوب با اطلاع از شرایط شما قادر خواهد بود تا بهترین راهنمایی ها را به شما عرضه دارد.
مشاوره حقوقی آنلاین:
راه دیگری که می توان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریع ترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پیام رسان هایی نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و… و یا اپلیکیشن های اختصاصی انجام می شود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت با ایجاد صفحات مجازی و اکانت های مختلف اقدام به ارائه خدماتی نظیر پست ها و مطالب حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین و… می نمایند. این نوع از مشاوره حقوقی رایگان می تواند برای سوالات کوتاه و با درجه اهمیت پایین مناسب باشد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است اما ممکن است برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند.
معایب مشاوره حقوقی رایگان:
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب می شود که تعداد تماس ها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان می تواند معایبی داشته باشد، مانند حجم بالای تماس ها و پایین آمدن کیفیت مشاوره و اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و…
مزایای مشاوره حقوقی غیر رایگان:
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما می توانید از همه مزایایی برخوردار شوید مانند: زمان مناسبی به شما اختصاص داده می شود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید و به دلیل پرداخت حق مشاوره می توانید با فرد با تجربه تری صحبت نماییدو…
معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه می دهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت می کنند، انرژی و دقت بیشتری دارند. بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید