وکیل خوب جرم تهدید
وکیل خوب جرم تهدید می گوید :از بدو تشکیل اجتماعات انسانی در طول تاریخ بحث تهدید وجود داشته و اشخاصی بوده اند که تهدید کرده اند و تهدید شده اند که شاید به جرات بتوان گفت تمام انسان ها در برهه ای از زمان تهدید کرده اند یا تهدید شده اند که در برخی موارد برای اشخاص تهدید ایجاد امنیت و حالت دفاعی داشته است.
وکیل خوب جرم تهدید ادامه می دهد: و برای برخی افراد به عنوان صلاح و نوعی از ترفند های گرفتن حق بوده است که در حالت کلی باید بیان داشت که از نظر حقوق اشخاص و منشور حقوق بشر عمل تهدید عملی ناپسند و در تمامی جوامع دنیا برای جلوگیری از چنین رفتاری قوانین بازدارنده و ضمانت اجراهایی گذاشته شده است که در این شرایط نیاز به یک وکیل خوب جرم تهدید و مشاوره حقوقی احساس میشود .موسسه حقوقی صلح آفرین پارس وکلای خوب و با تجربه ای را برای جرم تهدید به شما معرفی خواهد کرد .
مستند قانونی جرم تهدید:
قانون گذار تهدید را در ماده ۶۶۸ و ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات تصریح کرده است
ماده ۶۶۸: هر کس با اجبار و قهر یا با اکراه و تهدید شخص دیگری را مجبور به دادن نوشته یا سند یا امضا و یا مهر نماید و یا سند و نوشتهای که متعلق به او یا سپرده به او است را از وی بگیرد به حبس از ۳ ماه تا ۲ سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
شرایط جرم تهدید از نظر وکیل خوب جرم تهدید:
وکیل خوب جرم تهدید در مورد معنای لغوی جرم تهدید اینگونه بیان می کند که: تهدید در معنای لغوی به معنی ترساندن و هشدار و به لحاظ حقوقی به معنای وادار نمودن فردی به ارتکاب جرم یا گرفتن مال و یا ترساندن شخص از آسیب جانی، مالی، حیثیتی و … است. تهدید به معنای قصد و نیت آسیب رساندن به دیگری است. تهدید یکی از مواردی است که از نظر روحی و روانی افراد را به شدت تحت فشار قرار می دهد، و سبب سوء استفاده های بی شماری از اشخاص می گردد. در واقع تهدید عبارت است از ایجاد خوف و وحشت در طرف مقابل به انجام کاری یا انجام ندادن کاری به وسیله گفتار یا رفتار به طرق نامشروع و نامتعارف که وقوع آن کار یا حالت برای تهدید شونده نامطلوب و آزاردهنده باشد. به عبارتی این حالت می تواند ضرر مادی یا ضرر معنوی بالقوه به همراه داشته باشد.
وکیل خوب جرم تهدید از دیدگاه حقوقی جرم تهدید را اینگونه توضیح می دهد:
تهدید باید در مورد موضوعی معین باشد. واقعی و یا غیر واقعی بودن تهدید تاثیری در عمل مجرمانه ندارد.
وکیل خوب جرم تهدید
موثر بودن تهدید بسیار مهم است. یعنی باید در فرد تهدید شونده خوف ضرر را ایجاد نماید. مثلا اگر فرد معلول نخاعی شخصی سالم را تهدید به ضرب و جرح نماید، تهدید وی بلاوجه است.
شرایط و ویژگیهای فرد تهدید کننده و تهدید شونده از قبیل سن، جنسیت، موقعیت و مقام، قدرت جسمانی و … در تحقق جرم تهدید و میزان مجازات موثر است.
مجازات جرم تهدید چیست؟
وکیل خوب جرم تهدید در مورد مجازات جرم تهدید بیان می کند :تهدید به مرگ و تهدید به آبروریزی و تهدید به ضررهای جسمانی و افشای سر و تهدیدات مالی در ماده 668 قانون مجازات اسلامی مورد جرم انگاری قرار گرفته است و قانون گذار برای افرادی که به واسطه این نوع تهدیدات خواسته ای از دیگران مطرح می نمایند مجازات حبس از 3ماه تا 2سال و شلاق تا (۷۴) ضربه را در نظر گرفته است.
وکیل خوب جرم تهدید انواع جرم تهدید را اینگونه توضیح می دهد
وکیل خوب جرم تهدید می گوید که جرم تهدید به سه نوع ۱- ضرر نفسی ۲- ضرر مالی ۳- ضررشرفی تقسیم میشود.
ضرر نفسی: ایجاد هرگونه رعب وحشت و ترس در فرد مخاطب از نظر ترس جان یا ترس سلامت بدنی و ترس از ایراد صدمه جسمی را تهدید به ضرر نفسی می نامند.
ضرر شرفی: هرگونه عملی که جایگاه و شان و شخصیت فرد مخاطب را به مخاطره بیندازد مثل اینکه تهدید به افشای مشکلات مالی و یا اخلاقی خود و یا نزدیکانش را ضرر شرفی می گویند.
ضرر مالی: ضرری که به اموال و منافع شخصی مربوط میشود مثل این که شخص تهدید کند که اموال مخاطب را تخریب یا نابود خواهد کرد.
افشای اسرار: هر موضوعی که برای فرد دارای اهمیت باشد و پنهان ماندن آن موضوع برای فرد مهم و افشای آن به ضرر حیثیتی ویا مالی منجر شود و فرد تهدید به افشای آن کند جرم محسوب میشود.
نحوه شکایت از جرم تهدید براساس نظر وکیل خوب جرم تهدید
وکیل خوب جرم تهدید بیان می کند :برای طرح شکایت از جرم تهدید باید ابتدا به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکواییه را ثبت نمود. برای ثبت شکواییه تهدید، مشخصات فرد تهدید کننده، محل وقوع جرم و نیز ادله طرح شکایت نظیر شهود، پیامک، متنهای فضای مجازی و … لازم است.
وکیل خوب جرم تهدید ادامه می دهد: پس از ثبت شکواییه براساس محل وقوع، پرونده به دادسرای مربوطه ارجاع شده و تحقیقات از شاکی برای بررسی صحت و سقم ادعا و ادله وی آغاز می گردد.
وکیل خوب جرم تهدید بیان می کند که در صورت تشخیص دادیار پرونده، برای متهم قرار مجرمیت صادر گردیده و برای وی وثیقه تعیین شده و ابلاغیه جلب به دادرسی برای وی صادر میگردد. در این مرحله استفاده از یک وکیل خوب جرم تهدید و حرفهای و یا یک مشاوره حقوقی تخصصی بسیار ضروری است. این قرار تا ۱۰ روز قابل اعتراض خواهد بود. پس از آن پرونده به دادگاه ارجاع میشود تا قاضی برای آن وقت رسیدگی تعیین نماید.
وکیل خوب جرم تهدید همچنین بیان می دارد :در جلسه رسیدگی باز هم ادله شاکی و دفاعیات متهم بررسی شده و پس از آن دادگاه بدوی رای صادر مینماید که تا ۲۰ روز قابل اعتراض و تجدیدنظر خواهی میباشد. در صورت اعتراض هر یک از طرفین در مهلت قانونی مقرر به رای صادر شده، پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع میشود. پس از صدور رای تجدیدنظر، رای قطعی گردیده و برای اجرا به واحد اجرای احکام دادگاه ارجاع میشود.
موسسه حقوقی صلح آفرین پارس همراه با وکلای با تجربه جرم تهدید و وکیل خوب پایه یک دادگستری جرم تهدید و هم چنین همراه با مشاوران و کارشناسان با تجربه شما را در این مسیر حقوقی همراه و هدایت می کند .