۶ مرحله برای تنظیم لایحه

۶ مرحله برای تنظیم لایحه

 

۶ مرحله برای تنظیم لایحه

۶ مرحله برای تنظیم لایحه وجود دارند که عبارتند از:

۱- ارسال درخواست

۲- بررسی و ارسال پیشنهاد: درخواست شما توسط کارشناسان ما بررسی می‌شود و پیشنهادات از متخصصین جمع‌آوری می‌شود.

۳- بررسی پیشنهاد و پرداخت هزینه: مناسب‌ترین پیشنهاد قیمت و زمان انجام برای شما ارسال می‌شود و پس از پرداخت هزینه اعلام شده فرآیند تنظیم لایحه شروع می‌شود.

۴- دریافت پیش‌نویس اول و ارسال بازخورد: متخصص پس از دریافت اطلاعات لازم از شما اولین پیش‌نویس لایحه را آماده کرده و برای شما ارسال می‌کند، شما ۴۸ ساعت فرصت خواهید داشت تا با بررسی پیش‌نویس اصلاحات مد نظر خود را اعلام کنید.

۵- انجام اصلاحات و دریافت لایحه نهایی: پس از انجام اصلاحات اعلام شده متخصص نسخه نهایی لایحه را آماده کرده و برای شما ارسال می‌کند.

۶- پشتیبانی: موسسه صلح آفرین پارس تا ۱۰ روز به شما خدمات پشتیبانی ارائه می‌کند و در این مدت در صورتی که از کیفیت خدمات راضی نباشید کارشناسان ما درخواست شما را مجدد بررسی خواهند کرد.

 

لایحه قانونی:

یکی از انواع اوراق قضایی است که به دو صورت دولتی و حقوقی می باشد.لایحه دولتی پیشنهادی که توسط دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال می شود اما لایحه حقوقی درخواست ها یا دفاعیه هایی گفته می شود که از طرف یک شخصیت حقوقی یا حقیقی به هر مرجع قضایی ارسال می شود.

اصحاب دعوا (خواهان و خوانده) و هر کسی که نقش در دادرسی دارد می تواند دلایل و دفاعیات خود را تحت عنوان عریضه یا لایحه به دادگاه تقدیم نمایند که شامل قسمت های مختلف که شامل مقدمه لایحه و متن و نتیجه میباشد.علاوه بر آن باید موضوع و منظور شما به درستی نشان دهد و صرفا باید با زبان و بیان مخصوص دادگاه های سراسر کشور نوشته شود.

اشتراک گذاری پست